Krastrupsøgaard Gårdbutik er til dels selvforsynende med oksekød, og så godt som selvforsynende med svinekød.

Alle dyrene vi slagter, bliver kørt til et lille lokalt slagteri, hvor de bliver aflivet umiddelbart efter ankomst og dyrlægekontrolleret, både før og efter slagtning.

Herefter får vi dyrene hjem igen, og oksekødet får lov at hænge og modne på gammeldags manér i eget kølerum her på gården.​

Kvalitet er vigtigt​
Kvaliteten af kødet betyder alt, for at vi kan levere den topkvalitet, som vi allerede er kendte for. Derfor sikrer vi os ved at samarbejde med leverandører, der har orden i tingene og kan levere kød i den kvalitet, vi kræver til vores kunder.

Kød deles ind i 15 klasser. Man ser her på kroppens form bedømt efter muskelfylde. På Krastrupsøgaard benytter vi udelukkende kød, der er klassificeret fra 10 til 15.​

Krastrupsøgaard Gårdbutik