Med ærlighed kommer man længst. Derfor kan gårdejer Lars Schou Andersen med god samvittighed have et stort skilt med ”Møre bøffer” til at stå på vej ind til Krastrupsøgaard. Han står nemlig inde for det håndværk han udfører.

Egentlig ville Lars bare have en lille gårdbutik, men da drømmen tog fart, voksede butikken stør og roligt. I dag sælger han både svine- og oksekød fra egne dyr på friland, samt en masse andre lækre specialiteter i butikken. Alt hvad han sælger er udvalgt med fokus på faglighed og kvalitet.

– Vi er stolte over vores håndværk, ikke bare mig, men også mine ansatte. Godt håndværk er for mig, at jeg om aftenen kan se mig selv i spejlet med god samvittighed over det, vi har solgt til vores kunder, siger Lars.

Her er dyrene altid ude
Og Lars kan ikke bare se sig, men også sine kunder i øjnene. Lars giver kunderne det, de betaler for – derfor er hans grise ude året rundt.

– En gris på friland må re beset godt komme ind efter 5 til 6 uger, men mine grise går ude til dages før de skal slagtes. Det er der ikke mange andre der gør, for det koster flere penge. Jeg synes ikke, at den korte ude-tid har noget at gøre med rigtig friland, siger Lars, der hellere end gerne lader kunderne komme med på marken, så de kan se, hvordan dyrene trives og er vokset op.

– Når kunderne spørger om vores grise har det godt, så siger vi: ”Gå gerne ud og se til dem”. Jeg vil have det godt med det vi sælger, afslutter Lars.

Lars har haft dyr på friland og gårdbutik siden 1998. Du finder et stort udvalg af kød fra egne dyr på friland, mange forskellige pølser, pålæg og hjemmelavede færdigretter. Ydermere kan du få mel, limonader og andre spændende specialvarer i høj kvalitet.

Krastrupsøgaard Gårdbutik