Krastrupsøgaard kan tilbyde private og virksomheder en traditionel dansk julefrokost – i slagtermester-kvalitet.

Mine julefrokoster er traditionelle. For mig betyder “traditionel”, at man – som for år tilbage – vil have det bedste af det bedste i forbindelse med julen. Julen er “Hjerternes Fest”, så derfor laves al vores julemad med kærlighed.​

Menu #1

Pris pr. pers. 95 kr.

Marineret sild med karrysalat og løg

Hjemmelavet grønkål med brunede kartofler

Hjemmelavet medisterpølse med sennep

lun leverpostej med ristede champignon og bacon

hjemmelavet ris a la mande med kirsebærsauce

til menu 1 skal der min. vælges 2 tilvalgs- retter

Menu #2

Pris pr. pers. 165 kr.

Marineret sild med karrysalat og løg

Varmrøget laks med ovnbagte urter

Hjemmelavet grønkål med brunede kartofler

Hjemmelavet medisterpølse med sennep

Hjemmelavet hamburgerryg

Tarteletter med høns i asparges

Hjemmelavet spegeskinke med melonfad

Lun leverpostej med champignon

Hjemmelavet ris a la mande med kirsebærsauce

Menu #3

Pris pr. pers. 195 kr.

2 slags sild med tilbehør (valgfri)

Lakseroulade (laks, creme fraiche, forårsløg og citron)

Mørbradbøf a la creme

Hjemmelavet grønkål med brunede kartofler

Hjemmelavet medisterpølse med sennep

Hjemmelavet hamburgerryg

Kyllingeterrine med tomatsalsa

Hjemmelavet spegeskinke med melon fad

Lun leverpostej med champignon

Hjemmelavet ris a la mande med kirsebærsauce

Tilvalg

Stegte sild med løg og mayonnaise
​kr. 19,-
½ æg med mayonnaise og rejer
​kr. 13,-
​Fiskelet m. remoulade og citron
​kr. 15,-
Varmrøget laks m/ovnbagte urter
​kr. 29,-
Lakseroulade m. citron
​kr. 15,-
Mørbradbøf a la creme m. champignon
​kr. 25,-
Ribbensteg m. rødkål
​kr. 20,-
Hjemmelavet høns i asparges/tartelet
​kr. 19,-
Hjemmelavet hamburgerryg
​kr. 15,-
Kogt flæsk
kr. 11,-
Stuvet hvidkål m. kanelsukker og frikadeller
​kr. 25,-
Hjemmelavet sylte og rødbeder
​kr. 15,-
Hjemmelavede frikadeller m. kartoffelsalat
​kr. 25,-
Hjemmelavet røget skinke m. melon
​kr. 20,-​

Julemenuer laves til min. 15 personer. Er I mellem 15 – 25 personer, er de lune retter med til selv at varme op.

En traditionel julefrokost består jo – som bekendt – ikke mindst af kød, der er tilberedt på mange forskellige måder. Derfor skal kødet ubetinget være af 1. kvalitet. Og så skal køkkenet lægge faglig kunnen og kreativitet i tilberedningen.

Med en kok, en pølsemager og en slagter i køkkenet, har Krastrupsøgaard alle forudsætninger for at kunne levere maden til det, I kan tænke tilbage på som en skøn julefrokost 2015.

Har du lokalerne til 500 personer, så har vi maden 🙂

Krastrupsøgaard Gårdbutik